Monday, January 09, 2006

Back in Duino

Tak, a jsem zpatky....skoro po mesici doma. zasu Duino, domov cislo dve. Nebo jedna? Protoze tady travim vic casu nez doma...kdo vi.
Abych byla uprimna odjet se mi v jendu chvili ani moc nechtelo, ale, tuhle skolu jsem si sama vybrala a mela jsem takovy stesti ze me na ni prijali ze se nedalo neodjet a tak jsem si zabalila dobehla na autobus, v autobuse se koukala na film (jiz podruhe na Narnii) a samozrejme nedelala nic co jsem si rekla ze budu (jako treba cist A Doll's house -Ibsen pro World literature) jak jinak....
a potom jak jsme jeli autem pocasi se menilo snih mizel a slunce se objevovalo...ted tady mame nadherne slunecne pocasi a more modre jak jen muze byt (zavidte :)....ale fouka bora, nsa nejmilejsi vitr...sobotu a nedeli jsem v podstate proflakala a dneska jsem mela tri rozjizdeci hodinz...italstinu, biologii a chemii a pak zase volno,..teda jen na chvili, protoze uz nam dali neco na zitra a pozitri... :) clovek se nesmi nudit a navic je tu spousta lidi ktere mesic nevidel. Jeste porad muzete slyset nadsene vykriky rooooooomaaaaaaaaa....aaaaa ona uz prijela, nebo jupiiiii a dovat se na skakajici lidi ktere vitaji nove prichozi a objimaji se s nimi...proste italie. Tak to tady chodi.
No ja bezim na obed do nasi skvele menzy, casem se vam mozna dostanou dalsi informace, i kdyz o ne nebudete stat... : ))
doufam ze si uzivate CR

0 Comments:

Post a Comment

<< Home