Thursday, January 19, 2006

Zmatene novinky i zapomenute stripky

Tak jsem zpet. Zpet ze zahrobi. Dneska se me vsichni ptali....how are you???you are back??a to jsem byla jen ctzri dny nemocna....sobota vecer, nedele, pondeli, utery a streda....no ale ve zdejsim vnimani casu to znamena VEKY....
nebylo to nic vaznyho jen nejaka chripkoidni choroba, postupne se tu mezi nama strida a lidi mizi a zase se vraci....:)
no takze vazne nemam moc co bych povidala, protoze ten prvni den sve nemoci jsem prospala dvacet hodin z 24 a to neni normalni ani at jsem sebeutahanejsi.
Moje spolubydlici byla nemocna zaroven se mnou a tak jsme si po dlouhe dobe prijemne popovidaly, tedy prvni dva dny nez onemocnela jeji nejlepsi kamaradka z vedlejsiho pokoje... :)
jeste vlastne neco se stalo, v nedeli jsme meli tutorial dinner (vecere s tridnym ucitelem) a ja se uz pred vanocema nabidla ze s Annou-Marijou ze slovinska uvarim a jelikoz mi prislo nezodpovedne to neudelat tak jsem vetsinu nedele prospala udelala ukoly na pondeli (protoze jsem si stale myslela ze pujdu do skoly) a pak se vydala varit do rezidence sveho tutora....a varila a varila - a taky pekla. Orechovy kolac, bramboraky a ovocne knedliky s broskvema. Dekuji ti ma skautska vychovo jez jsi me naucila sit a varit (alespon trochu pozivatelne veci za nestandartnich podminek, ktere k vareni vladnou i tady). S vybavenim k vareni to tu neni nejslavnejsi, ale clovek se nauci improvizovat. Jenze to vareni me tak unavilo, ze jsem jim tak jen donesla jidlo a sla spat. Dokonce me tech 800 metru do moji rezidence odvezla manzelka meho tutora autem protoze jsem pry nevypadala dobre. Mela jsem totiz asi 38.3 a dobre mi nebylo, ale zato tu ucitelku jsem uchvatila svym nasazenim.....no me to nejak neprislo.
A pak nasledovaly jen dva prospane dny.
Jsem jha to ale popleta a porad na neco zapominam. V patek byla prezentace nasi vanocni street performence, pro ty co nevi, tak to byl takovyvylet - Viden, Bratislava, Praha a nakonec Budapest. Vyrazilo nas okolo ctyriceti lidi, sestavili jsme sbor a zpivali jsme na ulicich (vybrane penize sly do pakistanu na pomoc po zemetreseni) a taky obcas nekde jidne treba jako UN (United Nations Organisations) nebo na vanocnich trzich ve vidni, skolach v Praze, divadle v Paze a tak....a ted jsme ukazovali fotky lidem co nejeli, a vypraveli jim o tom a taky zpivali. Bylo to jako byt zpatky doma :)
Byl to proste uzasnej cas a i kdyz vam to asi zase moc nerekne pridavam dve dalsi skupinove fotky tentokrat ze Street Performence jedna je z Vidne z UN a druha je z Bratislavy. A pro dnesek konec a hura do prace -cteni Platonovy ustavy, a tak :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home